ST2023 “Рамка”

Представяме Ви, модел на стойка ST2023 “рамка”.
Този вариант заема най-малко място.
Поема най-голям товар (230кг.)

И

е отличен избор за двойки, които искат хармонично да се наслаждават на удоволствието заедно. Хамакът е разположен по-високо над земята. Предлага възможност за леко полюшване. Усещане за комфорт, дълбока прегръдка и спокоен сън. Преметнете одеяло през горната греда и ще се почувствате в уютно усамотение, като в пашкул.

И

Може и да ви изненада, но стойката ST2023 “рамка” е практично използваема и за „стойка на ПАЛАТКА“, „стойка за и до ОГЪН“, простор (дори и на килими – даже и да го изтупате или изперете), закачалка, „ракла“, футболна врата, „мрежа за мини волейбол“, бадминтон, както и … … …
Много функционална, много стабилна, лесно преместваема, практична, ергономична и е идеална за дома там където мястото е ОГРАНИЧЕНО.

И

най- важното.
Да напомним – стойките са сгъваеми. Побират се в багажника на всеки автомобил. Размери: 1м/0.2м/0,2м (дължина= 1м. , ширина до 20см. и височина до 20см.) в събрано състояние.
Това е перфектен избор на стойка за вас, особено ако обичате да сте навън сред природата. Заема само 2кв.м площ, което я прави идеална за дома и стаята. Стойката за хамак ST2023 е компактна – да се насладите на лукса който предлага, без да излизате даже от стаята.