ST2814 “Вълна”

ST2814
МАК. ТОВАРОНОСИМОСТ - 140КГ.
Възможна Мак. товароносимост до 200кг. при поискване.
Необходимо място в разгънато положение 2,8кв.м. конструкция тегло : 20кг. +-0,5кг.

Цена : 600лв. 500лв. (поцинковано покритие)

Цена : 1440лв. 1’200лв. (неръждаема стомана “ИНОКС”)

НОВО -> стойка за хамак ST2814 “вълна”.

Забавна стойка  ST2814 “вълна”. Удобно седнали, сигурно обгърнати, релаксирате навън сред природата или у дома. Лекото полюшване с помощта на краката, ви дава възможност за контролиран баланс. Така можете да се чувствате прекрасно докато си пиете чашата с кафе или чай. Потопени сред природната тишина или най-вече в хамака.

При този модел, най-добре се усеща промяната на закрепване на хамака за стойката. Изменението на стойката е съвсем малко спрямо “ST3312 лодка”, но положението на тялото създава друг комфорт. Удобна за сядане и ставане. Способността на краката да се докосва до земята, Ви дава по-добър контрол над полюшването на хамака.

Когато сте в компания с приятели или сред семейството – на разговор,  приобщени към случващото се около вас. Четенето на книга или работата с лаптопа Ви е в пълен синхрон със “ST2814 вълна”.

Позицията на хамака е много красива като вълна, която е спряла, за да ви осигури това удоволствие и релаксация.

Приканва да се настаните в хамака, за да се почувствате добре. Виждайки всичко пред вас – когато сте с децата си и се отпуснете в хамака, докато те играят пред вас. Тя ще Ви остави незабравими приятни мигове. “ST2814 вълна” е атрактивна, приятна и уникална стойка за хамак.

Също така издържа до 140 килограма максимална товароносимост, а при поискване стойката може да издържа до 200 килограма. Стойката е дълга 2,8 метра. в сгънато положение. Стойката е в удобна чанта с размери 1м./20см./20см..

Хамака който е сниман на снимката се продава  отделно от стойката ST2814 “вълна”. Може да разгледате какво предлагаме в меню ,,аксесоари”.

Искате да си починете подобаващо – тази стойка е прекрасния за вас подарък.