ST3018 “усмивка”

ST3018 "smile"
МАК. ТОВАРОНОСИМОСТ - 180КГ.
Необходимо място в разгънато положение 3кв.м конструкция тегло : 19,2кг. +-0,5кг.

Цена : 552лв. 460лв. (поцинковано покритие)

Цена : 1379лв. 1’140лв. (неръждаема стомана “ИНОКС”)

стойка за хамак ST3018 “усмивка“

Многофункционалната сгъваема стойка ST3018 “усмивка“, дава възможност да преобразите хамака в „усмивка-хамак“. Подходящ е за сам или двама, за сядане или сън, не е  важното дали си навън стойката осигурява невероятен комфорт в хамака. Позицията на стойката, разполага хамака  на подходяща височина удобна да седите около маса или лагерен огън и да сте част от приятното забавление с приятели или да се насладите на сладко похапване. На тази стойка хамакът се закрепва опънат като струна. Възможността на хамака да опре в наклонените опори, предотвратяват люлеенето и осигурява релаксиращ и спокоен сън, като в добре защитено походно легло.

Подходяща е за малки и големи. За всеки, който желае да се отпусне и да се наслади на приспивната песен на природата. Тишина, спокойствие, прохлада и … Стойката ST3018 „усмивка“ Ви предлага уединение, когато си почивате или прекрасна гледка, когато седите. Забавление с хамак ST3018 „усмивка“ закачен на сгъваема стойка. Позицията на стойката е практична, стабилна и подходяща. Не са ви необходими инструменти за да я превърнете в стол или легло. Вие сте сред природата, сред приятели приятно отпуснати над земята. Стойката Ви дава усещане за сигурност.

Стойката ST3018 “усмивка“ е много  приятна и удобна. Ако искате да усетите почивка която не сте усещали никога преди, тази стойка би могла. Начин на отдих, който не може да се сравни с никой друг. Искате стойка която да разнасяте навсякъде с вас където и да отидете? Ако искате можете да разпънете стойката, на планина, на двора, пред блока, на плажа.  Така може да се насладите на почивката си както и където пожелаете. Лесно преносима и е с малак обем в разглобено състояние прибрана в чантата си.

Стойката за хамака ST3018 “усмивка“ .