ST3312 “лодка”

ST3312 “лодка”
МАК. ТОВАРОНОСИМОСТ - 120КГ.
Възможна Мак. товароносимост до 200кг. при поискване.конструкция тегло : 20,4кг. +-0,5кг.​

Цена :620лв. 516лв. ( поцинковано покритие )

Цена : 1500лв. 1’250лв. ( неръждаема стомана “ИНОКС” )

стойка за хамак ST3312 “лодка”.

Какво ще кажете ако хамака е малко по-интересен? Предизвикателство за вас ще е разпънатата стойка да промени не само визията на хамака, но и позицията на тялото ви. Удобството и комфорта съпътстват и този модел стоика ST3312 “лодка”. Хамакът предлага панорамна гледка и усещането за уютен стол-хамак. Полуизлегнали, сигурно обгърнати и отпуснати, релаксирате на вън сред природата или у дома. Лекото полюшване допринася за чувството на лекота и перфектен баланс между вас и земното привличане. Повдигната в единия край, стойката прилича на „лодка“, здраво стъпила на сушата. Добрата компания с приятели, усамотение сред сюжета на любимата ви книга, тишината на живата природа или музикалните ви предпочитания са част от тази удобна и забавна стойка ST3312 “лодка”. 

Изборът на тази стойка ST3312 “лодка”, дава възможност полегнали да виждате цялата гледка пред вас, без дори да се навдигате. Ще я оцените по достойнство в момент, на спираща дъха гледка, да виждате децата как си играят пред вас или и двете. А Вие сте полегнали отпуснати и полюшващи се в  стол – хамак. Може да си представите как се носите по вълните и в същото време да сте здраво стъпили на земята. Стабилна, удобна стойка стол, разположен сред природата, в двора или у дома. Тишина, уединение, почивка.

Предимство и за тази стойка ST3312 “лодка”, е това че при поискване след подсилване може да издържи до 200 килограма. Лесно се сгъва и естествено допълва вашата почивка.

стойка за хамак ST3312 “лодка”