ST4012 “стандарт”

ST4012

МАК. ТОВАРОНОСИМОСТ - 120кг.

Възможна Мак. товароносимост до 200кг. при поискване.

Необходимо място в разгънато положение 4кв.м. конструкция тегло : 19,8кг. + - 0,5кг.

Цена : 600лв. 499лв. ( поцинковано покритие )

Цена : 1440лв. 1’200лв. ( неръждаема стомана ” ИНОКС ” )

Стойка за хамак ST4012 “стандарт”.

Стандартното разполагане е 4 метра – това е необходимото разстояние на всеки хамак.

Комфорта, който очаквате да усетите и да се насладите от него, е изцяло постижим. Не е необходимо да търсите дървета на разстояние 4м. , за да се вържете за тях. Всяко захващане е важно поради това, че променя начина на люлеене и позицията на тялото. С тази стойка ST4012 стандарт , Вие ще получите пълния комфорт и даже повече от очакваното, а то се изразява в лекото пружиниране в сечението по вертикала.

 Най-голямото предимство, което предлага, е мястото на което бихте желали да се отпуснете за отдих и по всяко време може да го промените.

С тази стойка ST4012 “стандарт” може да си харесате изглед, сянка или слънчево място. Имате пълната свобода да направите излета сред природата или в двора си, както в къщи и терасата необикновен и отпускащ с наслада. Приятна книга, музика, ТВ, интернет или каквото Ви е на душа, може да допълни усещането за пълен Релакс. Стойката предлага прекрасно усещане, което можете да осетите където пожелаете. Когато искате да го пренесете на плаж или поляна в планината просто го сгънете в компактната му чанта ( 1м. /20см. /20см. ) и го вземете с вас.  

Сега имате възможност да РЕЛАКСИРАТЕ.
Отделете си време и се наслаждавайте навсякъде , където, както, … Искате.
Стойка за хамак ST4012 “стандарт”.