ST4012 “Стандарт”

Комфорта, който очаквате да усетите и да се насладите от него, е изцяло постижим. Не е необходимо да търсите дървета на разстояние 4м, за да се вържете за тях. Всяко захващане е важно поради това, че променя начина на люлеене и позицията на тялото. С тази стойка ST4012 стандарт , Вие ще получите пълния комфорт и даже повече от очакваното, а то се изразява в лекото пружиниране в сечението по вертикала.

Най-голямото предимство, което предлага, е мястото на което бихте желали да се отпуснете за отдих и по всяко време може да го промените.

С тази стойка ST4012 “стандарт” може да си харесате изглед, сянка или слънчево място. Имате пълната свобода да направите излета сред природата или в двора си, както в къщи и терасата необикновен и отпускащ с наслада. Приятна книга, музика, ТВ, интернет или каквото Ви е на душа, може да допълни усещането за пълен Релакс. Стойката предлага прекрасно усещане, което можете да осетите където пожелаете. Когато искате да го пренесете на плаж или поляна в планината просто го сгънете в компактната му чанта 1м./20см./20см.